Datum: 28 oktober van 13.00- 18.00    –      locatie: Amsterdam 

Elk jaar is het weer lastig om vernieuwende en leuke thema’s en activiteiten te verzinnen. We willen graag onze kinderen van de opvang het beste van het beste bieden, maar wees eerlijk soms is de inspiratie even op. Daarom organiseert Daisy’s Opstapje de Thema-doe-dag waar wij samen een geweldig mooi activiteitenprogramma voor het jaar 2016 gaan maken.

Ieder organisatie is welkom! Tijdens deze dag staat allereerst het belang van thematisch werken en activiteiten centraal. Vervolgens wordt er met elkaar gebrainstormd over leuke en vernieuwende thema’s en uiteraard activiteiten bij deze thema’s. Hierbij staan niet alleen verschillende ontwikkelingsgebieden voorop maar ook vernieuwend materiaal en kosteloos materiaal. Het concept ‘Thinking outside the box’ duidt het beste aan wat wij deze dag gaan doen.

think-outside-box_shutterstock_81177457 semi

Daisy’s Opstapje zal al deze geweldig ideeën vormgeven in een ‘ één jaar Thema-doe-boek’. Alle organisatie waarvan een medewerker heeft meegedaan ontvang vervolgens dit boek. Hierdoor heb je in 1 dag je gehele jaarplanning, thema’s en activiteiten af. Medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken over de invulling van de thema’s en kunnen leuke en vernieuwde activiteiten uit het ‘thema-doe-boek’ halen. Daarbij kunnen zij daadwerkelijk meer tijd besteden aan de activiteiten aangezien de tijd van het bedenken ervan wegvalt.

Tevens is deze Thema-doe-dag een zeer voordelige dag waarbij de kwaliteit van je activiteiten verhoogd kan worden. De Kosten per medewerker is €50, voor reeds bestaande klanten van Daisy’s Opstapje zijn de kosten per medewerker voor €45. Inschrijven kan via daisy@daisysopstapje.nl

De thema-doe-dag gaat door bij minimaal 10 inschrijving, inschrijven per mail.