De kindstart beurs was wederom een succes! Naast een stand heeft Daisy’s Opstapje met veel plezier een workshop met betrekking tot kwaliteit in de kinderopvang aangeboden.

Uiteraard waren er ook mooie prijzen te winnen, organisaties hebben met veel enthousiasme meegedaan aan het thema-doe-dag-spel, er werd actief nagedacht over materialen en activiteiten! Tevens was het spel een klein voorproefje op de thema-doe-dag 28 oktober in Amsterdam.

Na deelname aan het spel maakte elke organisatie kans op de 2 prachtige prijzen namelijk gratis entree bij de thema-doe-dag of een gratis peuter / kleuter yogales van 45 minuten met thema naar keuze.

Na de beurs is de vaas met alle deelnamebriefjes erin goed geschud en door elkaar gehusseld, met veel plezier deel ik u mede dat de volgende organisatie hebben gewonnen:

De wereldkinderen uit Wezep gefeliciteerd met de gratis entree voor de thema-doe-dag

Kinderopvang De Speelboom uit Rotterdam gefeliciteerd met de gratis peuter / kleuter yogales met thema naar keuze

Voor de organisatie die niet hebben gewonnen maar toch erg graag mee willen doen met de thema-doe-dag heeft Daisy’s Opstapje tevens goed nieuws! Alle organisaties die hebben deelgenomen aan het spel ontvangen 10% korting. Deze actie geldt tot 19 oktober 2015.